למה ישנם כאבי בטן מאכילת אפרסמון?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב 1-2 כמוסות, 3 פעמים ביום, 15-30 דקות לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה צרו קשר 03-5399000
כאבי בטן מאכילת אפרסמון – הם תופעה ידועה. כדי להימנע מאי הנוחות מומלץ לקלוף אפרסמון לפני אכילתו ולהימנע מאכילת אפרסמון על בטן ריקה. רצוי לא להגזים בצריכת אפרסמון כיוון שהוא קשה לעיכול ומכיל כמויות חומצות וסוכר גבוהות. חשוב לציין כי לאפרסמון גם תכונות חיוביות כמו הורדת לחץ דם, בוסט של אנרגיה, מכיל ויטמין A וויטמין C. חשוב להקפיד על שטיפת הפה לאחר אכילת אפרסמון בשל החומציות הגבוהה שהוא מכיל ולהימנע מאכילתו בסמוך למאכלים עם רמות חלבון גבוהות כמו דגים ופירות ים אשר שניהם נחשבים ברפואה הסינית ל״מאכלים קרים״ ושילובם יכול ליצור אבנים בבטן.
לקריאה נוספת: כאבי בטן
שאלות נוספות בנושא : כאבי בטן מאכילת אפרסמון
- כאבי בטן חזקים בהריון
- דלקת קוליטיס
- כאבי בטן לאחר אכילת חריף
- כאבי בטן חלב
- אולצרטיב קוליטיס
- כאב בטן אחרי שתיית אלכוהול
- כאבי בטן פסיכוסומטיים
- קוליטיס אולצרוזה
- כאבי בטן אנורקסיה
- כאבי בטן אחרי מחזור
- כאבי בטן – מעי רגיז
- כאבי בטן דקירות בצד שמאל
- כאבי בטן זנגביל
- כאבי בטן אקמול
- מחלת הנשיקה ללא חום
- כאבי בטן יום אחרי הביוץ
- נפיחות בבטן מעי רגיז
- לחם לחולי קוליטיס
- כאב בבטן שמאלית עליונה
- קוליטיס אולצרטיבית