למה ישנם כאבי בטן מאכילת אפרסמון?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב 1-2 כמוסות, 3 פעמים ביום, 15-30 דקות לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה צרו קשר 03-5399000
כאבי בטן מאכילת אפרסמון – הם תופעה ידועה. כדי להימנע מאי הנוחות מומלץ לקלוף אפרסמון לפני אכילתו ולהימנע מאכילת אפרסמון על בטן ריקה. רצוי לא להגזים בצריכת אפרסמון כיוון שהוא קשה לעיכול ומכיל כמויות חומצות וסוכר גבוהות. חשוב לציין כי לאפרסמון גם תכונות חיוביות כמו הורדת לחץ דם, בוסט של אנרגיה, מכיל ויטמין A וויטמין C. חשוב להקפיד על שטיפת הפה לאחר אכילת אפרסמון בשל החומציות הגבוהה שהוא מכיל ולהימנע מאכילתו בסמוך למאכלים עם רמות חלבון גבוהות כמו דגים ופירות ים אשר שניהם נחשבים ברפואה הסינית ל״מאכלים קרים״ ושילובם יכול ליצור אבנים בבטן.
לקריאה נוספת: כאבי בטן
שאלות נוספות בנושא : כאבי בטן מאכילת אפרסמון
- כיב קיבה גזים
- כאבי בטן מה לא לאכול
- התקף חרדה בחילה
- גזים גרפסים כאבי בטן
- כאב בטן מאוכל מקולקל
- קוליטיס עצירות
- ביוץ כאבי בטן
- שלשול לאחר אנטיביוטיקה
- כאבי בטן יום אחרי הביוץ
- כאבי בטן קלקול קיבה
- רפלוקס כאבי בטן
- צליאק וקוליטיס
- שלשול וכאבי בטן
- כאבי בטן נוראיים ושלשול
- כאב בטן אנטיביוטיקה
- האם יש כאבי בטן השתרשות
- חודש תשיעי כאבים בבטן העליונה
- כאבי בטן אבנים בכיס המרה
- כאב בטן גזים
- קוליטיס תופעות לוואי