איזה אוכל עושה גזים בבטן והאם כדאי להפסיק לצרוך מזונות אלו?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
אוכל עושה גזים – כולל קטניות, פירות מיובשים, אגוזים, ירקות ממשפחת המצליבים וביניהם כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון וצנונית. כמו גם תירס, גזר, לפת, אספרגוס, קולרבי, גזר, בצל, תפוח אדמה, משמש ואפרסק. לכל המאכלים הללו ישנם יתרונות תזונתיים מובהקים ולכן לא רצוי להימנע מאכילתם אך בהחלט למנן ולא לאכלם באותו היום.
מאכלים כמו פופקורן, משקאות מוגזים, ממתיקים מלאכותיים, אוכל שומני ומטוגן בשמן עמוק לעומת זאת מעודדים היווצרות גזים ואינם מזינים כך שבכל מקרה רצוי להימנע מאכילתם.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: אוכל עושה גזים
- מעי רגיז – כאבי בטן וגב
- גזים תינוק
- נפיחות גזים
- טיפול בבעיות גזים
- ירקות שלא עושים גזים
- תרופות סבתא – מעי רגיז
- טיפות נגד גזים
- תולעים במעיים מבוגרים תסמינים
- גזים פתרון טבעי
- כאבי בטן לאחר נטילת אנטיביוטיקה
- גזים מסריחים לתינוק
- גזים חודש תשיעי
- גזים בתחילת הריון
- כאבי בטן ונפיחות אחרי האוכל
- גזים סחרחורות
- גזים קשים אצל תינוקות
- כאבי בטן אחרי האוכל
- גזים ילדים
- נפיחות בבטן העליונה תזונה
- גזים קטניות