איזה אוכל עושה גזים בבטן והאם כדאי להפסיק לצרוך מזונות אלו?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
אוכל עושה גזים – כולל קטניות, פירות מיובשים, אגוזים, ירקות ממשפחת המצליבים וביניהם כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון וצנונית. כמו גם תירס, גזר, לפת, אספרגוס, קולרבי, גזר, בצל, תפוח אדמה, משמש ואפרסק. לכל המאכלים הללו ישנם יתרונות תזונתיים מובהקים ולכן לא רצוי להימנע מאכילתם אך בהחלט למנן ולא לאכלם באותו היום.
מאכלים כמו פופקורן, משקאות מוגזים, ממתיקים מלאכותיים, אוכל שומני ומטוגן בשמן עמוק לעומת זאת מעודדים היווצרות גזים ואינם מזינים כך שבכל מקרה רצוי להימנע מאכילתם.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: אוכל עושה גזים
- יש לי הרבה גזים
- סימני אולקוס
- גזים דימום
- נפיחות בבטן אצל ילדים
- תה להקלה על כאבי בטן
- גזים פתרון
- גזים מרובים
- גזים תינוק
- תולעים במעיים מבוגרים תסמינים
- גזים טיפול תרופתי
- גזים תינוקות לילה
- גזים גרפסים
- גזים חמים
- גזים עצירות אצל תינוקות
- כאבי בטן מה לשתות
- ארטישוק ירושלמי גזים
- נפיחות בבטן גזים תרופות סבתא
- גזים וכאבים בחזה
- גזים תינוקות תרופות סבתא
- גזים קימל