מה לא מומלץ לאכול בזמן כאב בטן?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב 1-2 כמוסות, 3 פעמים ביום, 15-30 דקות לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה צרו קשר 03-5399000
כאבי בטן מה אסור לאכול – כאשר כואבת הבטן לא מומלץ לאכול ארוחות גדולות ומזון מטוגן או שמן, מומלץ להימנע משתיה תוך כדי ארוחות ולהתבסס על מזון טרי. מומלץ להעשיר את התזונה בנבטים אשר מספקים אנזימים, מינרלים וויטמינים.
כדי להקל על כאב בטן מומלץ לשתות חליטת צמחי מרפא כמו ג'ינג'ר, קמומיל, קינמון, שורש שן ארי, נענע או זרעי שומר המשפרים פירוק וספיגה של המזון, מסייעים להפחתת גזים ומחזקים את מערכת העיכול ומקלים מאוד לאחר ארוחה כבדה, וכך גם מיצים טבעיים טריים ואורגניים מתרד ומלפפון או אננס המורידים נפיחות בבטן. בנוסף, מומלץ להעדיף מזונות מלאים העשירים בסיבים תזונתיים כדוגמת שיבולת שועל, אורז מלא ולחם שיפון על פני מזונות מעובדים כמו קמח לבן וסוכרים. רצוי להוסיף לתזונה היומית פרוביוטיקה אשר משפרת את תנועתיות המעי.
לקריאה נוספת: כאבי בטן
שאלות נוספות בנושא: כאבי בטן מה אסור לאכול
- כאבי בטן ונפיחות אחרי האוכל
- קמומיל כאבי בטן
- כאבי בטן ריח רע מהפה
- זיהוי מחלת הנשיקה
- כאב בטן פסיכוסומטי
- כאבי בטן קרוהן
- אוגמנטין כאבי בטן
- גזים ונפיחות בבטן
- סימנים של אולקוס
- כאבי בטן אחרי הזרעה
- כאבי בטן חזקים בתחילת הריון
- האם כאבי בטן זה סימן להריון
- כאב בטן מלחץ
- כאבי בטן לקראת מחזור
- אגוזים לכאבי בטן
- מתי כאב בטן מסוכן
- תולעים במעיים תופעות לוואי
- כאב בטן חום
- כאבי בטן כתוצאה מחרדה
- שפעת העופות