מה לא מומלץ לאכול בזמן כאב בטן?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב 1-2 כמוסות, 3 פעמים ביום, 15-30 דקות לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה צרו קשר 03-5399000
כאבי בטן מה אסור לאכול – כאשר כואבת הבטן לא מומלץ לאכול ארוחות גדולות ומזון מטוגן או שמן, מומלץ להימנע משתיה תוך כדי ארוחות ולהתבסס על מזון טרי. מומלץ להעשיר את התזונה בנבטים אשר מספקים אנזימים, מינרלים וויטמינים.
כדי להקל על כאב בטן מומלץ לשתות חליטת צמחי מרפא כמו ג'ינג'ר, קמומיל, קינמון, שורש שן ארי, נענע או זרעי שומר המשפרים פירוק וספיגה של המזון, מסייעים להפחתת גזים ומחזקים את מערכת העיכול ומקלים מאוד לאחר ארוחה כבדה, וכך גם מיצים טבעיים טריים ואורגניים מתרד ומלפפון או אננס המורידים נפיחות בבטן. בנוסף, מומלץ להעדיף מזונות מלאים העשירים בסיבים תזונתיים כדוגמת שיבולת שועל, אורז מלא ולחם שיפון על פני מזונות מעובדים כמו קמח לבן וסוכרים. רצוי להוסיף לתזונה היומית פרוביוטיקה אשר משפרת את תנועתיות המעי.
לקריאה נוספת: כאבי בטן
שאלות נוספות בנושא: כאבי בטן מה אסור לאכול
- תסמינים אולקוס
- תה שומר כאבי בטן
- כאבי בטן מעידים על הריון
- כאב בטן אחרי האוכל
- רפלוקס כאבי בטן
- כאבי בטן לאחר אכילת חריף
- סודה לשתיה גזים
- הסיבות להופעת כאבי בטן
- כאבי בטן או צירים
- תולעים במעיים תופעות לוואי
- מחלת הנשיקה ילדים תסמינים
- כאבי בטן תולעים
- כאבי בטן כאבי גב
- אסטו ישנן תופעות לוואי
- חיידק קוליטיס
- כאבי בטן טרימסטר ראשון
- כאבי בטן עליונה
- כאב בטן ביום הביוץ
- כאב בטן אחרי שתיית אלכוהול
- בחודש תשיעי כאבי בטן