מה לא מומלץ לאכול בזמן כאב בטן?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב 1-2 כמוסות, 3 פעמים ביום, 15-30 דקות לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה צרו קשר 03-5399000
כאבי בטן מה אסור לאכול – כאשר כואבת הבטן לא מומלץ לאכול ארוחות גדולות ומזון מטוגן או שמן, מומלץ להימנע משתיה תוך כדי ארוחות ולהתבסס על מזון טרי. מומלץ להעשיר את התזונה בנבטים אשר מספקים אנזימים, מינרלים וויטמינים.
כדי להקל על כאב בטן מומלץ לשתות חליטת צמחי מרפא כמו ג'ינג'ר, קמומיל, קינמון, שורש שן ארי, נענע או זרעי שומר המשפרים פירוק וספיגה של המזון, מסייעים להפחתת גזים ומחזקים את מערכת העיכול ומקלים מאוד לאחר ארוחה כבדה, וכך גם מיצים טבעיים טריים ואורגניים מתרד ומלפפון או אננס המורידים נפיחות בבטן. בנוסף, מומלץ להעדיף מזונות מלאים העשירים בסיבים תזונתיים כדוגמת שיבולת שועל, אורז מלא ולחם שיפון על פני מזונות מעובדים כמו קמח לבן וסוכרים. רצוי להוסיף לתזונה היומית פרוביוטיקה אשר משפרת את תנועתיות המעי.
לקריאה נוספת: כאבי בטן
שאלות נוספות בנושא: כאבי בטן מה אסור לאכול
- מחלת קוליטיס
- סימנים למחלת קרוהן
- קרוהן וקוליטיס תסמינים
- כאבי בטן עליונה בהריון
- כאבי בטן גזים
- כאב בבטן העליונה בצד שמאל
- מונו כאבי בטן
- כאב בטן וגב
- כאבי בטן לאחר אכילת חריף
- כאבי בטן חזקים בתחילת הריון
- תופעות לוואי של מחלת הנשיקה
- אולקוס ילדים
- כאבי בטן אחרי האוכל
- כאב בטן אחרי שתיית חלב
- אוגמנטין כאבי בטן
- כאבי בטן קשיי נשימה
- כאבי בטן השתרשות הריון
- כאבי בטן בצד שמאל
- כאבי בטן ומצב נפשי
- בחילות פסיכולוגיות