אילו מאכלים נחשבים ל"בטוחים" ולא גורמים לתסמינים של נפיחות וגזים ?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה, |
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
מה אוכלים כשסובלים ממעי רגיז – המאכלים הנחשבים ל"בטוחים" וגורמים לתסמינים של נפיחות וגזים ומומלץ להימנע: פירות וירקות טריים(ניתן לאכול מבושלים),להימנע מאכילת קטניות וירקות
ממשפחת המצליבים(ברוקולי כרובית וכו'), בצל, שום, משקאות תוססים וממתיקים מלאכותיים.
לקריאה נוספת: מעי רגיז
שאלות נוספות בנושא: מה אוכלים כשסובלים ממעי רגיז ?
- מעי רגיז ללא כאבי בטן
- כאבי בטן נפיחות
- תסמונת המעי הרגיז – עייפות
- תסמונת המעי הרגיז – גיל ההתבגרות
- מעי רגיז – סימפטומים
- אורז ומעי רגיז
- מעי רגיז – צמחי מרפא
- אבוקדו ומעי רגיז
- שומן – מעי רגיז
- אולקוס ומעי רגיז
- מעי רגיז – כאבים בצד ימין
- מעי רגיז – כאבי בטן וגב
- מעי רגיז ואנמיה
- עדשים – מעי רגיז
- סרטן ומעי רגיז
- מעי רגיז – טחינה
- מעי רגיז – כאבי בטן עליונה
- סלק – מעי רגיש
- כאבי בטן – מעי רגיז
- גזים סיבות