מהם מאכלים שעושים גזים?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
מאכלים שעושים גזים – כוללים קטניות, פירות מיובשים, אגוזים, ירקות ממשפחת המצליבים וביניהם כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון וצנונית. כמו גם תירס, גזר, לפת, אספרגוס, קולרבי, גזר, בצל, תפוח אדמה, משמש, אפרסק, פופקורן, ממתיקים מלאכותיים, אוכל שומני ומטוגן בשמן עמוק.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: מאכלים שעושים גזים
- מעי רגיז – לקטוז
- איך להעביר נפיחות בבטן
- כאבי בטן מה אוכלים
- מניעת גזים
- עצירות גזים בהריון
- תולעים במעיים סימנים
- תופעות של כיב קיבה
- גזים דליקים
- גזים הנקה תזונה
- גזים בריח גופרית
- גזים אצל תינוקות תרופות סבתא
- גזים אצל תינוקות מאיזה גיל
- ברוקולי גזים
- כאב בטן חלב
- כיב קיבה הליקובקטר
- גזים שבוע 37
- איך למנוע גזים אצל תינוקות
- גזים לאם המניקה
- מה מוריד נפיחות בבטן
- כאבי בטן נפיחות וגזים