מהם מאכלים שעושים גזים?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
מאכלים שעושים גזים – כוללים קטניות, פירות מיובשים, אגוזים, ירקות ממשפחת המצליבים וביניהם כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון וצנונית. כמו גם תירס, גזר, לפת, אספרגוס, קולרבי, גזר, בצל, תפוח אדמה, משמש, אפרסק, פופקורן, ממתיקים מלאכותיים, אוכל שומני ומטוגן בשמן עמוק.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: מאכלים שעושים גזים
- גזים הנקה תזונה
- נפיחות בבטן דיאטה
- שלשול לאחר אנטיביוטיקה
- כאב בטן אחרי ארוחה גדולה
- תולעים במעיים תופעות לוואי
- כאבי בטן וגזים
- חילבה גזים
- כאבי בטן אחרי האוכל
- תה צמחים נגד כאבי בטן
- אולקוס בקיבה תסמינים
- גזים סימפטומים
- תסמינים אולקוס
- כאבי בטן ממושכים
- איך נוצרים גזים בבטן
- כאב בטן בטבור
- קלמנטינות גזים
- תולעת בבטן תסמינים
- מאכלים שעושים גזים
- מניעת גזים
- גזים ילדים