מהם מאכלים שעושים גזים?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
מאכלים שעושים גזים – כוללים קטניות, פירות מיובשים, אגוזים, ירקות ממשפחת המצליבים וביניהם כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון וצנונית. כמו גם תירס, גזר, לפת, אספרגוס, קולרבי, גזר, בצל, תפוח אדמה, משמש, אפרסק, פופקורן, ממתיקים מלאכותיים, אוכל שומני ומטוגן בשמן עמוק.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: מאכלים שעושים גזים
- גזים סיבים תזונתיים
- נפיחות בבטן מירקות
- טיפות נגד גזים
- מניעת גזים
- נפיחות בבטן עצירות
- כאב בטן מאוכל
- גזים אצל תינוקות מאיזה גיל
- נפיחות בבטן וגזים
- גזים האם זה תקין
- תולעים במעיים סימנים
- גזים שלא משתחררים
- כאבי בטן גזים
- גזים חמים
- קוליטיס גזים
- גזים גרפסים מסריחים
- גזים דקירות בבטן
- כיב קיבה תסמינים
- גזים נוטרילון
- גזים בתחילת הריון
- גזים קימל