מהם מאכלים שעושים גזים?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
מאכלים שעושים גזים – כוללים קטניות, פירות מיובשים, אגוזים, ירקות ממשפחת המצליבים וביניהם כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון וצנונית. כמו גם תירס, גזר, לפת, אספרגוס, קולרבי, גזר, בצל, תפוח אדמה, משמש, אפרסק, פופקורן, ממתיקים מלאכותיים, אוכל שומני ומטוגן בשמן עמוק.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: מאכלים שעושים גזים
- נגד גזים טבעי
- יתר גזים
- אנטיביוטיקה נפיחות בבטן
- גזים סימפטומים
- אפונה גזים
- נפיחות בבטן העליונה תזונה
- גזים מהפות
- כאבי בטן אחרי האוכל
- הרגשת נפיחות בבטן
- זרעי קימל גזים
- גזים רבים בבטן
- מעי רגיז – לקטוז
- גזים דרך הפה
- כאבי בטן מה לא לאכול
- שפעת גזים
- איך להעביר נפיחות בבטן
- סלק גזים
- דרכים להוריד נפיחות בבטן
- כאבי בטן לאחר מתן אנטיביוטיקה
- גזים מרובים בבטן