מהם מאכלים שעושים גזים?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
מאכלים שעושים גזים – כוללים קטניות, פירות מיובשים, אגוזים, ירקות ממשפחת המצליבים וביניהם כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון וצנונית. כמו גם תירס, גזר, לפת, אספרגוס, קולרבי, גזר, בצל, תפוח אדמה, משמש, אפרסק, פופקורן, ממתיקים מלאכותיים, אוכל שומני ומטוגן בשמן עמוק.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: מאכלים שעושים גזים
- פרוביוטיקה נפיחות בבטן
- כאבי בטן לתינוק
- אוכל עושה גזים
- עדשים – מעי רגיז
- קוליטיס גזים
- גזים אצל תינוקות תרופות סבתא
- סימנים של אולקוס
- טיפול בבעיות גזים
- מעי רגיז – בחילות
- מה עושים נגד נפיחות בבטן
- גזים אחרי ניתוח קיסרי
- נפיחות בבטן מעי רגיז
- גזים ונפיחות בבטן
- דרכים להוריד נפיחות בבטן
- כאבי בטן גזים
- גזים טחינה
- כאבי בטן ונפיחות אחרי האוכל
- תולעים בבטן סימנים
- מיץ כרוב קוליטיס
- גזים מרובים בבטן