אילו ירקות יוצרים גזים בבטן והאם רצוי להימנע מאכילתם?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
ירקות שיוצרים גזים – ירקות ממשפחת המצליבים כדוגמת כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון, צנונית, כמו גם ארטישוק ירושלמי, תפוח אדמה, בצל, תירס, גזר, לפת, אספרגוס וקולרבי הם ירקות שעושים גזים. אין צורך להימנע מאכילתם, אך בהחלט רצוי למנן אכילה של פירות אלו, ולא לבשלם יתר על המידה.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: ירקות שיוצרים גזים
- סרטן המעי הגס גזים
- גזים הליקובקטר
- נפיחות בבטן לאחר האוכל
- שלשול כתוצאה מאנטיביוטיקה
- גזים ירידה במשקל
- תולעים במעיים סימפטומים
- תולעים במעיים איך נדבקים
- סוגי גזים
- נפיחות בבטן מירקות
- כאבי בטן עליונה
- מעי רגיז – כאבי בטן וגב
- גזים צרבת בהריון
- גזים שבוע 37
- תולעים במעיים סימנים
- הקלה על נפיחות בבטן
- כאב בטן מאוכל חריף
- גזים הנקה
- גזים וכאבים בחזה
- נפיחות בבטן וגזים
- ארטישוק ירושלמי גזים