אילו ירקות יוצרים גזים בבטן והאם רצוי להימנע מאכילתם?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
ירקות שיוצרים גזים – ירקות ממשפחת המצליבים כדוגמת כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון, צנונית, כמו גם ארטישוק ירושלמי, תפוח אדמה, בצל, תירס, גזר, לפת, אספרגוס וקולרבי הם ירקות שעושים גזים. אין צורך להימנע מאכילתם, אך בהחלט רצוי למנן אכילה של פירות אלו, ולא לבשלם יתר על המידה.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: ירקות שיוצרים גזים
- כאבי בטן טיפול תה
- קמומיל כאבי בטן
- גזים גליקול
- גזים מרובים
- גזים סימפטומים
- נפיחות בבטן העליונה תזונה
- גזים וכאבי בטן
- אפונה גזים
- תולעים במעיים סימפטומים
- תרופות סבתא – מעי רגיז
- איך למנוע גזים אצל תינוקות
- כאבי בטן רעשים
- כיב קיבה גזים
- כאבי בטן לאחר שימוש באנטיביוטיקה
- כאבי בטן אצל פעוטות
- גזים עם ריח רע
- כדורי פחם נגד גזים
- סובל מכאבי בטן
- יתר גזים
- טיפול בבעיות גזים