אילו ירקות יוצרים גזים בבטן והאם רצוי להימנע מאכילתם?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
ירקות שיוצרים גזים – ירקות ממשפחת המצליבים כדוגמת כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון, צנונית, כמו גם ארטישוק ירושלמי, תפוח אדמה, בצל, תירס, גזר, לפת, אספרגוס וקולרבי הם ירקות שעושים גזים. אין צורך להימנע מאכילתם, אך בהחלט רצוי למנן אכילה של פירות אלו, ולא לבשלם יתר על המידה.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: ירקות שיוצרים גזים
- כאב בטן מה לעשות
- טיפול למניעת גזים
- כיב קיבה הליקובקטר
- סיבים תזונתיים נפיחות בבטן
- גזים נפיחות במערכת העיכול
- גזים מתוך שינה
- כאב בטן לאחר ארוחה
- תופעות של כיב קיבה
- סלק גזים
- דרכים להוריד נפיחות בבטן
- תולעים בבטן סימפטומים
- כאב בטן לאחר שתיית חלב
- גזים אצל תינוקות בלילה
- כאבי בטן מה לשתות
- גזים אצל מבוגרים
- גזים פרוביוטיקה
- גזים תינוקות תרופות סבתא
- נפיחות בבטן ממוצרי חלב
- גזים לתינוק בן שבוע
- גזים כלואים בבטן