אילו ירקות יוצרים גזים בבטן והאם רצוי להימנע מאכילתם?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
ירקות שיוצרים גזים – ירקות ממשפחת המצליבים כדוגמת כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון, צנונית, כמו גם ארטישוק ירושלמי, תפוח אדמה, בצל, תירס, גזר, לפת, אספרגוס וקולרבי הם ירקות שעושים גזים. אין צורך להימנע מאכילתם, אך בהחלט רצוי למנן אכילה של פירות אלו, ולא לבשלם יתר על המידה.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: ירקות שיוצרים גזים
- כאבי בטן נפיחות וגזים
- גזים חלב
- איך נוצרים גזים בבטן
- גזים סיבות
- חומוס גזים
- גזים בקיבה
- גזים עם ריח רע מאוד
- גזים שבוע 39
- קוליטיס גזים
- עודף גזים בקיבה
- גזים צרבת
- טיפות נגד גזים למבוגרים
- תולעים במעיים מבוגרים תסמינים
- גזים סחרחורות
- תה להקלה על כאבי בטן
- גזים קשים אצל תינוקות
- זרעי שומר גזים
- שלשול כתוצאה מאנטיביוטיקה
- נפיחות בבטן מאנטיביוטיקה
- נפיחות בבטן וגזים