אילו ירקות יוצרים גזים בבטן והאם רצוי להימנע מאכילתם?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
ירקות שיוצרים גזים – ירקות ממשפחת המצליבים כדוגמת כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון, צנונית, כמו גם ארטישוק ירושלמי, תפוח אדמה, בצל, תירס, גזר, לפת, אספרגוס וקולרבי הם ירקות שעושים גזים. אין צורך להימנע מאכילתם, אך בהחלט רצוי למנן אכילה של פירות אלו, ולא לבשלם יתר על המידה.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: ירקות שיוצרים גזים
- דרכים להורדת נפיחות בבטן
- ירקות מצליבים גזים
- תולעת בבטן תסמינים
- גזים טחינה
- כאבי בטן ממושכים
- גזים אצל מבוגרים
- גזים נשים
- גזים עם ריח אצל תינוקות יונקים
- הרגשת נפיחות בבטן
- גזים הקלה
- סרטן המעי הגס גזים
- שבוע 9 נפיחות בבטן
- כאבי הבטן בתינוקות
- כאבי בטן מה לא לאכול
- זרעי פשתן גזים
- תולעים בבטן סימפטומים
- נפיחות בבטן מעי רגיז
- גזים כלואים בהריון
- מה עושה גזים
- טיפול טבעי נגד גזים