אילו ירקות יוצרים גזים בבטן והאם רצוי להימנע מאכילתם?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
ירקות שיוצרים גזים – ירקות ממשפחת המצליבים כדוגמת כרוב ניצנים, כרוב לבן, כרוב אדום, כרובית, ברוקולי, צנון, צנונית, כמו גם ארטישוק ירושלמי, תפוח אדמה, בצל, תירס, גזר, לפת, אספרגוס וקולרבי הם ירקות שעושים גזים. אין צורך להימנע מאכילתם, אך בהחלט רצוי למנן אכילה של פירות אלו, ולא לבשלם יתר על המידה.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: ירקות שיוצרים גזים
- איך לשחרר גזים לתינוק?
- תה נגד כאבי בטן
- תולעים במעיים איך נדבקים
- כאבי בטן מה לשתות
- למה נוצרים גזים
- גזים שבוע 40
- גזים שבוע 37
- כאבי בטן לאחר שתיית חלב
- מעי רגיז – כאבי בטן וגב
- גזים נוטרילון
- גזים חלב אם
- סימנים לתולעים בבטן
- נפיחות בבטן דיאטה
- כאבי בטן סרטן
- סודה לשתיה גזים
- גזים צרבות
- גזים גרפסים מסריחים
- גזים דקירות בבטן
- גזים נשים בהריון
- הורדת נפיחות בבטן