מדוע אוכל ישראלי גורם גזים מרובים?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
גזים מרובים – ישנם הרבה מאכלים שנהוג לאכול בישראל שיכולים לגרום להיווצרות גזים וביניהם חומוס, שעועית, חמין, ממתיקים מלאכותיים ושתיה מוגזת.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: גזים מרובים
- גזים פתרון
- מניעת גזים
- גזים שבוע 39
- גזים שבוע 40
- גזים קוליק
- גזים הנקה תזונה
- גזים כלואים בבטן
- כאבי בטן לאחר נטילת אנטיביוטיקה
- גזים הריון
- גזים שעולים מהקיבה
- כאב בטן אחרי ארוחה גדולה
- כאב בטן מיד אחרי האוכל
- גזים גרפסים מסריחים
- ירקות גזים
- מה מוריד נפיחות בבטן
- בחילות כאבי בטן גזים
- חומוס גזים
- גזים נפיחות וכאבים בבטן
- גזים נוטרילון
- נפיחות בבטן וגזים