מדוע אוכל ישראלי גורם גזים מרובים?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000
גזים מרובים – ישנם הרבה מאכלים שנהוג לאכול בישראל שיכולים לגרום להיווצרות גזים וביניהם חומוס, שעועית, חמין, ממתיקים מלאכותיים ושתיה מוגזת.
לקריאה נוספת: גזים בבטן
שאלות נוספות בנושא: גזים מרובים
- איזה מאכלים עושים גזים
- גזים בריח של ביצה סרוחה
- גריסים גזים
- סיבות לריבוי גזים
- גזים סיבים תזונתיים
- כאב בטן גזים
- נפיחות בבטן מירקות
- גזים עם ריח רע מאוד
- תופעות של כיב קיבה
- מוצרי חלב כאבי בטן
- כיב קיבה הליקובקטר
- שלשולים בעקבות אנטיביוטיקה
- גזים תינוקות הנקה
- קנדידה גזים
- גזים עד איזה גיל
- גזים גרפסים מסריחים
- סימפטומים של אולקוס
- גזים צרבת
- נפיחות בבטן מאנטיביוטיקה
- כאב בטן מאוכל