כאבי בטן כתוצאה מחלב

הסבר מפורט על מחלות

למה נוצרים כאבי בטן כתוצאה מחלב?

אופן השימוש:

מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי:  קלטיב 1-2 כמוסות, 3 פעמים ביום, 15-30 דקות לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה צרו קשר  03-5399000

 

כאבי בטן כתוצאה מחלב – עלולים להופיע על רקע צריכה יתרה של חלב ומוצריו או עקב רגישות לסוכר החלב (לקטוז). חוסר באנזים לקטאז מוביל לקושי לפרק לקטוז וכתוצאה מכך עלולים להופיע כאבי בטן, נפיחות בבטן, גזים ושלשולים. לאנשים בעלי אי סבילות ללקטוז מומלץ להפחית משמעותית את צריכת החלב ומוצריו, להעדיף גבינות קשות, גבינות עיזים, חלב דל לקטוז ויוגורט – המכילים רמות נמוכות של לקטוז, או לקחת כדורי לאקטז בסמוך לאכילת מוצרי חלב.

לקריאה נוספת: כאבי בטן, נפיחות בבטן, גזים בבטן, שלשול

שאלות נוספות בנושא: כאבי בטן כתוצאה מחלב

 

דילוג לתוכן