לחם לחולי קוליטיס

הסבר מפורט על מחלות

האם מומלץ לחם לחולי קוליטיס?

אופן השימוש:

מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1-2 כמוסות 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000

לחם לחולי קוליטיס – לחולי קוליטיס יש קושי לעכל מזונות עתירי סיבים – ולכן רצוי להימנע מלחמים, פסטות ודגנים העשויים או מכילים קמח מלא. במקום זאת יש להעדיף פסטות ולחמים מקמח לבן או קמח לבן מועשר רק במידה ואין רגישות לגלוטן. לחולי קוליטיס הימנעות מצריכת גלוטן עשויה להביא להקלה על הדלקת ועל תסמיניה, אך כמובן שזה תלוי במקרה.

על מנת לבדוק אם קיימת רגישות מסוימת לגלוטן רצוי להימנע מגלוטן למשך מספר ימים או שבועות ואז להוסיפו בעדינות לתפריט ולראות אם לאחריו הופיעה רגישות מסוימת וכיוצא בזה גזים, נפיחות, כאבים או אי נוחות בבטן. כיום, לרגישים לגלוטן יש היצע רחב של אופציות של לחמים או פסטות ללא גלוטן.

לקריאה נוספת: קוליטיס, גזים בבטן, נפיחות בבטן, כאבי בטן

שאלות נוספות בנושא: לחם לחולי קוליטיס

דילוג לתוכן