מדוע לאחר צריכת חלב או מוצריו עשויים להופיע כאבי בטן ושלשולים?
אופן השימוש:
מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב 1-2 כמוסות, 3 פעמים ביום, 15-30 דקות לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה צרו קשר 03-5399000
כאבי בטן חלב – כאבי בטן ושלשולים לאחר צריכת חלב נגרמים עקב אי סבילות ללקטוז בעקבות חוסר באנזים לקטז המפרק את הלקטוז במעי. לקטוז לא מפורק שמצטבר במעי גורם לנפיחות ולכאבי בטן.
לקריאה נוספת: כאבי בטן, נפיחות בבטן, שלשול
שאלות נוספות בנושא: כאבי בטן חלב
- כאב בטן ושלשולים
- כאב בטן מאפרסמון
- תופעות לוואי של מחלת הנשיקה
- נפיחות בבטן מחזור
- קרוהן התקף
- לחם לחולי קוליטיס
- כאבי בטן יום לפני המחזור
- סרטן המעי הגס נפיחות בבטן
- שלשול אצל ילדים
- כאבי בטן צד שמאל
- גזים טבעי
- כאבי בטן מה לא לאכול
- נפיחות בבטן מחלב
- מחלת קוליטיס
- כאב בטן מאוכל מקולקל
- כאבי בטן אחרי הזרעה
- סימנים של מחלת הנשיקה
- מונו כאבי בטן
- כאב בטן עליונה בצד ימין
- כאב בטן לאחר שתיית חלב
- לחם לחולי קוליטיס
- נפיחות בבטן אחרי ניתוח קיסרי
- נפיחות בבטן צמחי מרפא
- כאבי בטן לאחר מתן אנטיביוטיקה
- נפיחות בבטן מחלב
- כאבי בטן מה לא לאכול
- כיב קיבה ותריסריון
- מעי רגיז – סימפטומים
- נפיחות בבטן וגזים
- קמומיל כאבי בטן
- שלשול אנטיביוטיקה
- כאב בטן אחרי שתיית חלב
- צרבת נפיחות בבטן
- נפיחות בבטן העליונה
- נפיחות בבטן בחודש הראשון
- נפיחות בבטן קנדידה
- זרעי פשתן גזים
- נפיחות בבטן לאחר ארוחה
- כאב בטן מאכילת חריף
- נפיחות בבטן חלב