גזים טחינה

הסבר מפורט על מחלות

האם אכילת טחינה עשויה לגרום להיווצרות גזים בבטן? האם טחינה יכולה לגרום לעצירות? האם טחינה גולמית יכולה לגרום לצרבת?

אופן השימוש:

מומלץ להגיע לקליניקת טבעוני לאבחון, התייעצות וטיפול טבעי כולל תזונה.
אופן השימוש באופן כללי: קלטיב – 1 כמוסה 3 פעמים ביום לפני הארוחה.
למידע נוסף ולהדרכה 03-5399000

גזים – טחינה? טחינה עשויה מזרעי שומשום הקשים לעיכול   (במיוחד טחינה מלאה) ויכולים לגרום לנפיחות, לגזים ולכאבי בטן לאנשים רגישים, שסובלים מבעיות עיכול.

רוב האנשים לא יסבלו מתופעות לוואי וייהנו מהערך התזונתי הגבוה שיש לטחינה.

טחינה עשירה בסידן, מגנזיום, ברזל, אשלגן, אבץ ועוד, וגם במינרלים ובסיבים תזונתיים שחיוניים לתהליך העיכול. הסיבים התזונתיים גורמים לעבודת לעיסה מוגברת ומגדילים את נפח המזון שעובר במעי , ולכן נוצרת תחושת שובע. סיבים תזונתיים בלתי מסיסים, כמו אלו שיש בטחינה, עוזרים לפעילות מעיים תקינה ומונעים גזים, שלשולים ועצירות.

לפי תרופות סבתא טחינה מעולה לצרבות (ובתנאי שלא הוספו לה הרבה תבלינים). לכן, ההמלצה היא לקחת כף טחינה גולמית ביום

לקריאה נוספת: גזים בבטן, נפיחות בבטן, כאבי בטן

שאלות נוספות בנושא: גזים טחינה

דילוג לתוכן